Veelgestelde vragen

Neen, ik fotografeer geen 'feestjes' tenzij een huwelijk met een aansluitend feest. Ik fotografeer ook max één huwelijk per jaar. Onder andere feestjes versta ik communiefeestjes, babyborrel, verjaardagsfeestjes,...


Niet meer, ik ben echt geen beller en met mijn job als nachtverpleegkundige ben ik telefonisch ook zeer moeilijk te bereiken. Ik kijk heel regelmatig mijn mailbox na en beantwoord niet dringende mailtjes tweemaal per week.

Een fotoreportage kan u boeken door het contactformulier op de website in te vullen of door een mailtje te sturen naar info@fotograafmama.be. Instagram of facebook message worden zelden tot niet beantwoord.
Je kan ook je sessie rechtstreeks boeken in mijn online agenda.

Neen. Ik fotografeer hoofdzakelijk tijdens de week. Ik werk als nachtverpleegkundige in hoofdberoep, waardoor ik graag mijn weekend vrij hou voor mijn gezin. Indien het echt niet lukt tijdens de week kan er uitzonderlijk een reportage plaatsvinden tijdens het weekend. Maar enkel indien het niet anders kan.


Na het eerste contact krijgt u een factuur + algemene voorwaarden toegestuurd. Daarin wordt gevraagd om een voorschot te betalen. Na de sessie wordt het resterende bedrag samen met extra kosten gefactureerd. Pas na het betalen van het voorschot staat je sessie definitief vast.


In heb een stylingguide gemaakt. Deze ontvangen jullie steeds na boeking. Zo kan ik al meegeven dat je best geen kledij draagt met een drukke print of fel kleur.

Je kan altijd een reportage annuleren, maar dan verlies je het voorschot die je eerder betaalde. Dit wordt dan gezien als annulatiekost. Je kan wel zelf éénmalig kosteloos je reportage verplaatsen, bijvoorbeeld in geval van ziekte of onverwachte omstandigheden. Geen zin of vergeten zijn valt hier dus niet onder.


Ja. Een cadeaubon kan verkregen worden voor een prijs naar keuze (vanaf €50) en is één jaar geldig. Je kan deze aanvragen door een mailtje te sturen naar info@fotograafmama.be. Deze kunnen na betaling steeds opgehaald worden bij mij thuis in Westrozebeke of indien gewenst opgestuurd naar je thuisadres, mits meerbetaling.

Neen, het liefst van al trek ik de natuur in want daar kan ik me volledig uitleven. In de winter valt dit soms wel tegen door de weersomstandigheden. Wens je toch een binnensessie vast te leggen? Schrijf je dan nu in op de nieuwsbrief om op de hoogte gebracht te worden van de mini sessies die georganiseerd worden. Vaak huur ik hier een binnenlocatie voor af.

Een reportage op buitenlocatie kan kosteloos verplaatst worden naar een andere data in geval van regen. Aangezien het weer in ons belgenlandje altijd wat onvoorspelbaar is, is het altijd handig om bij boeking je telefoonnummer op te geven. Ik neem altijd nog contact op de dag voor de geplande sessie, een week op voorhand kan ik nog niet inschatten of de sessie wel of niet zou kunnen doorgaan. 

Reken toch op een drietal weken. Ik bezorg jullie de beelden van de reportage in een prachtige online galerij die voor jullie toegankelijk is met een persoonlijke code. Vanuit deze galerij kan je nadien jullie gekozen beelden downloaden. Je krijgt ze achteraf niet op USB stick.

Tot zes maand na de sessie kunnen er extra beelden aangekocht worden. Bij het opnieuw opvragen van de foto's binnen de zes maand wordt een kost aangerekend van €10. Nadat dit termijn verstreken is, is het niet meer mogelijk om nog foto's op te vragen.

Tweemaal per week check ik mijn mailbox en beantwoord ik alle mailtjes. Bekijk altijd eens je ongewenste email of spam, wie weet is mijn mailtje daar terecht gekomen. Mocht je binnen de week nog geen mailtje ontvangen hebben, stuur je best nog eens opnieuw. Aanvragen via sociale media worden genegeerd, dit om voldoende overzicht te bewaren over alle aanvragen.

neem contact op

Geen antwoord gevonden op je vraag?