Ik ben een fotograaf, een mama
en een echtgenote.

Het best kan ik mezelf omschrijven als een sociaal, vriendelijk en goedlachs iemand. Een bezige bij en een echte spring in't veld. Ik ben een vlotte persoon en hou van een naturele, boheemse sfeer. Mijn levensstijl weerspiegelt zich in mijn werk.

Niet zomaar een fotograaf, maar een visuele storyteller.

Hi! Ik ben Marie-Laure

Over mij

Photo by ellen popshots

Hou je net zoals mij van een boho stijl? Warm en moody waarbij spontaniteit, puurheid en emoties uitblinken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Gedurende de reportage doe ik mijn uiterste best om jullie gerust te stellen en zorg ik ervoor dat jullie een fijne tijd beleven, zodat er met een warm gevoel kan terugblikt worden naar dat moment. Tijdens een lifestyle reportage wordt er hoofdzakelijk ingezoomd op de interactie tussen de gezinsleden onderling en de emoties die daarbij komen kijken.

Al vele jaren heb ik de fotografiemicrobe serieus te pakken. In 2011 heb ik avondlessen fotografie gevolgd aan CVO Roeselare. Pas na de studies, kindjes,.. heb ik de sprong gewaagd in volle coronacrisis. Sinds oktober 2020 ben ik fotografe in bijberoep. 

Ik word instant gelukkig van volgende mix: het gouden uurtje, een portie mensen en emoties. Zet deze mix op een prachtige locatie in de natuur en het plaatje is voor mij compleet. Een fotoreportage is een investering in jou en je gezin. Het zijn tastbare herinneringen aan mooie, liefdevolle momenten die plaatsvinden in jullie leven. Iets om te koesteren.Mijn verhaal

Website Assets-Arch Outline

Ik vind het minder fijn wanneer mensen mijn naam afkorten, ik vol met muggenbeten sta, mensen mij anoniem of met een onbekend nummer opbellen, iemand mij wakker maakt, ik moet koken, iemand niet reageert op berichten/mail, ik iets bitter of iets met anijssmaak moet eten/drinken, ik genegeerd wordt,...

N O T   H A P P Y

Ik hou van zoete witte wijn, mijn gezin, zomeravonden en prachtige lentedagen, de zon op mijn snoet, golden hour, uit eten gaan, reizen, een bos bloemen in huis, lachen, muziek waar je vrolijk van wordt, pinterest, online shoppen, droge humor, petit beurretaart, zwart-witfotografie, Scandinavische (baby)merkjes, eten maar het koken laat ik graag over aan anderen, bohemian/botanische natuurlijke stijl, kleine handjes en voetjes, Spaanse netflixseries, mosterdgeel komt toch heel hard in de buurt van mijn lievelingskleur en ik kan heel hard genieten van de kleinste dingen in het leven.

H a p p y

Waar ik (minder) gelukkig van wordt

leer me kennen

Let's make magic together

Mag ik jullie verhaal vertellen?